contact

Jij voelt dat er meer is. 
Wij weten het.

Je bericht is onderweg, dankjewel! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Ga terug

Het begin van jouw reis naar een verhalend merk begint hier. Dien je aanvraag in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een projectvoorstel op maat.

Ready for the adventure of a lifetime?

of plan direct een kennismaking

Contact

± 4 weken

wachttijd

Juni 2024

boeking open vanaf

FAQ's

bekijk

Juni 2024

wachttijd

± 4 weken

boeking open vanaf

FAQ's

bekijk

Vraag de brochure aan en ontdek alles over ons aanbod, onze werkwijze en hoe we samen kunnen werken om van jouw onderneming een merk te maken.

Alle informatie op een rijtje

Benieuwd naar ons aanbod en de prijzen?

vraag de brochure aan

Wij ontwerpen uitsluitend op basis van een (bestaande) merkstrategie. Indien je nog geen uitgewerkte en kloppende merkstrategie op papier hebt, dien je eerst een merkstrategie traject af te nemen bij ons. Een bestaande merkstrategie beoordelen wij eerst om te peilen of wij hier voldoende aan hebben om deze visueel door te vertalen.

Ja, afhankelijk van welk traject je afneemt, is mogelijk om in 2-4 termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn is de aanbetaling. De andere betalingstermijn volgt vanaf de startdatum van het project.

Wij bieden bewust geen losse logo’s aan, omdat we geloven in het creëren van een complete merkervaring. Een allesomvattend merk omvat niet alleen een logo, maar ook kleurenschema’s, typografie en andere visuele elementen. Dit zorgt voor een samenhangend en consistent merkimago dat dieper ingaat op het verhaal en de identiteit van het bedrijf. Indien je toch graag een los logo wilt afnemen, dan kun je hiervoor een suggestie doen tijdens “a day with us”, die geheel in het teken staat van jouw design to do’s.

Ja, wij vinden het belangrijk dat je na oplevering zelfstandig met jouw branding aan de slag kunt. Daarom leveren wij alle losse onderdelen bij jou aan, inclusief uitlegvideo’s en een eventuele 1 op 1 uitleg call. Zo ben je vrij om zelf aan de slag te gaan met eventuele add on’s, of kun je deze in het verlengde van het branding traject bij ons afnemen.

Normaal gesproken werken wij niet met huisstijlen van andere ontwerpers. Wel zijn we bezig met het ontwikkelen van onze eigen website templates, op die manier kun je toch binnen onze kwaliteit en herkenbare stijl zelf aan de slag met je site. Klinkt dit interessant? Neem dan contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij houden van laagdrempelige communicatie. We voegen je na akkoord op de offerte dan ook meteen toe aan onze groepsapp, die de basis vormt van onze communicatie tijdens én na de samenwerking. Je kunt altijd bij ons terecht met je vragen. Geef je liever de voorkeur aan een andere manier van communiceren? Dan bewegen we daar graag in mee!